Disseny web

Creem pàgines web que faciliten la relació de la teva marca i els seus consumidors.

A Limbic t’ajudem a conèixer totes les possibilitats que t’ofereix l’univers online i et mostrem com aprofitar-ho a tots els nivells: disseny, usabilitat i experiència d’usuari. Trebalem amb tu en la planificació i el desenvolupament d’una campanya online que s’adapti a les teves necessitats, als teus clients i al teu negoci, sempre orientats a assolir els teus objectius. Les tecnologies que treballem ens permeten desde contruir una pàgina web corporativa en HTML5 fins a sofisticades plataformes e-commerce, totes elles optimitzades per la bona indexació als cercadors.

Contacta’ns

Nom *

E-mail *

Telèfon

Missatge *

CMS – WordPress

WordPress és el nostre principal sistema CMS ja que ens assegura que la pàgina web del teu negoci pugui créixer de manera flexible i prolongada a la vegada que sigui indexada correctament pels cercadors web. WordPress ens ofereix una actualització fàcil i ràpida dels continguts.

Responsive Design

Utilitzem tècniques de disseny web responsive per adaptar els nostres dissenys al tamany de pantalla dels diferents dispositius (PC, tablet i mòbil). Els teus usuaris navegaran sense problemes sigui quin sigui el dispositiu amb el que estiguin visualitzant el web del teu negoci, millorant l’experiència de navegació i, en conseqüència, la interacció amb la teva marca i/o negoci.

web_leon

Disseny gràfic i corporatiu

A través d’una bona creativitat i disseny creem peces que t’ajudaran a generar notorietat i construir una bona imatge de marca.

Tant per productes impresos com per productes online, tot comença pel procés de disseny creatiu. L’equip creatiu de Limbic té la solució en disseny gràfic, des de la conceptualització d’idees fins el desenvolupament de a creativitat final i la gestió de la impressió.

corporativa_camaleon
  • Disseny de logotips
  • Disseny de targetes de visita
  • Merchandising
  • Disseny de Flyers i catàlegs
  • Disseny de Banners
  • Disseny de cartells i roll-ups
  • Disseny i maquetació de llibres i e-books
  • Newsletters

E-commerce

Desenvolupem la teva botiga online de principi a fi optimitzant-la per vendre.

Creem processos clars i directes per tal que els teus clients puguin comprar de manera fàcil i ràpida els teus productes o serveis i que tu puguis gestionar-los àgilment. Ens assegurem que la navegació i les transaccions del teu e-commerce siguin senzilles i segures, tant pel teu client com per la teva empresa.

ecommerce_aguila

CMS Magento i Prestashop

Utilitzem les plataformes Magento i Prestashop pel desenvolupament de la teva botiga online. Gràcies a la facilitat d’ús, el seu cost econòmic i les àmplies funcionalitats s’han convertit en líders de mercat.

SEO

Treballem en posicionar el teu negoci en els cercadors estructurant la teva pàgina, creant enllaços de prestigi, organitzant el contingut i gestionant els metes per tal d’aconseguir un posicionament SEO efectiu. Una estratègia SEO exitosa requereix de feina constant de manteniment. Amb el treball del nostre equip SEO, escalaràs posicions al ranking de cercadors i et mantindrem en les primeres posicions de resultats al llarg del temps.

SEM – Google Adwords

Una campanya SEM (Search Engine Marketing) consisteix en estar de manera ràpida i segura en els primers resultats dels cercadors i només pagaràs si un usuari fa click al teu anunci. T’ajudarem a optimitzar la teva inversió inicial en publicitat online, gestionant les teves campanyes de manera professional.

Què opinen els nostres clients?